O afacere inseamna siguranta viitorului celor direct implicati si a tuturor celorlalti care contribuie la cresterea si dezvoltarea afacerii.

Traim intr-o lume interconectata si interdependenta unde fiecare piesa din angrenajul natural influenteaza toate elementele inconjuratoare.

Fiecare afacere creeaza bunastare pentru membrii micro-comunitatii pe care o reprezinta iar acei membri contribuie la randul lor la crearea bunastarii altor membri ai comunitatii, dezvoltandu-se si ramificandu-se in toate directiile, atingandu-i pe toti membrii comunitatii in care traim.

De la angajatii societatii pana la furnizori, la furnizorii acestora si la angajatii lor, a familiilor si rudelor lor, o singura societate atinge viata atat de multor oameni, aducandu-le existenta si bunastare, incat o putem numi o comunitatate a oamenilor din jurul nostru.

Cand implicatiile sunt atat de adanci si atat de vaste incat sa atinga oameni si oameni in toate colturile societatii, ale tarii si ale lumii, nu putem sa nu consideram afacerea ca pe un camin sub acoperisul caruia se adapostesc atatia oameni.

Fiecare fiinta are un camin la care se intoarce cu drag si nerabdare.

Suntem aici de dragul afacerii tale, sa-ti ajutam caminul sa creasca si sa infloreasca.

Am pornit la drum fiind primul furnizor din Romania specializat pe oferirea de servicii de consultanta si facilitatea accesarii de microfinantare pentru afacerile mici si cele nou infiintate (start-up-uri), care sunt deseori excluse de sistemul clasic bancar de finantare.

Ce inseamna asta? iMicro faciliteaza accesul la creditare pentru orice tip de firma sau afacere, mai veche sau mai noua, indiferent sub ce forma este ea organizata: Persoana fizica autorizata, Intreprindere Familiala, Intreprindere Individuala, Producator agricol cu certificat de producator, SRL, SA, SCS, etc.

Afacerile aflate in impas nu sunt neglijate de noi, oferim consultanta chiar si pentru aceastea, cautam impreuna solutii pentru redresarea financiara.

Firma poate fi chiar si cu pierdere sau datorii la bugetul de stat.

Scopul principal al iMicro este dezvoltarea mediului de afaceri local, prin gasirea de parghii in piata existenta.

Datorita experientei vaste in domeniile: creditare, microfinantare, sistem bancar, pe care o au, si a cunostintelor pe care le detin si imbunatatesc constant, consultantii iMicro vor gasi de fiecare data solutia optima de finantare a afacerii tale.

Suntem, de asemenea, sursa de informare constanta pentru intreprinzatorii cu afaceri mici si mijlocii, privind serviciile de microfinantare din piata, drepturile si obligatiile pe care le au, modalitatile de gestionare a afacerilor mici si mijlocii, toate in scopul dezvoltarii unei relatii pe termen lung cu clientii nostri.

Consultanta este si va fi intotdeauna gratuita, datorita sistemului de parteneriate incheiat de iMicro cu finantatorii sai.